دادستان عمومی و انقلاب سیرجان از بررسی میدانی وضعیت و مسائل و مشکلات کشتارگاه صنعتی دام شهرداری طی بازدید کمیته صیانت از حقوق عامه دادستانی سیرجان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ در جریان بازدید از کشتارگاه صنعتی دام شهرداری که با حضور نمایندگان دادستانی، فرمانداری، شبکه دامپزشکی، مرکز بهداشت و خدمات شهر شهرداری سیرجان انجام شد، از بخش های مختلف کشتارگاه دام بازدید بعمل آمد و ضمن بررسی شرایط موجود ، نواقص و معایب عمده کشتارگاه شناسایی گردید.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سیرجان بر ضرورت اعمال نظارت های دقیق جهت حصول اطمینان از رعایت اصول بهداشتی و موازین شرعی در هنگام ذبح دام در کشتارگاه تأکید و بیان کرد: شرایط کشتارگاه دام سیرجان در حال حاضر به هیچ وجه قابل قبول نیست.
مجتبی قدیمی تاکید کرد: شهرداری ظرف مهلت حداکثر ۷ روز آینده ضمن هماهنگی با دبیرخانه کمیته صیانت از حقوق عامه دادستانی جلسه مشترکی با حضور ادارات: دادستانی ، فرمانداری ، شهرداری ، دامپزشکی ، شبکه بهداشت و محیط زیست برگزار و نسبت به رفع نواقص و معایب در کوتاهترین زمان ممکن اقدام نماید.
وی خاطرنشان کرد: در صورتی که نواقص کشتارگاه این شهرستان تا یک ماه آینده برطرف نشود، دستور قضایی برای پلمب این واحد صادر می شود.
دادستان سیرجان تصریح کرد: دستگاه قضایی در خصوص حفظ حقوق عامه از قصور هیچ نهاد دولتی یا خصوصی نمی گذرد و با افرادی که بهداشت عمومی مردم را به خطر می اندازند، برخورد قاطع و قانونی خواهد داشت.
قدیمی در ادامه خاطر نشان کرد : بیماری تب خونریزی دهنده کریمهکنگو در فصول گرم سال از اواخر فروردین تا اواخر شهریور شیوع پیدا می کند و در انسان بیماری شدیدی همراه با مرگ و میر ایجاد می کند.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه جهت جلوگیری از شیوع این بیماری بایستی لاشه دام حداقل به مدت ۲۴ ساعت پس از استحصال در اتاق سرد کشتارگاه در دمای صفر تا چهار درجه نگهداری و پس از ۲۴ ساعت توزیع شود، متاسفانه با توجه به خرابی دستگاه پیش سرد کشتارگاه سیرجان کشتار دام در کشتارگاه عصرها انجام و گوشت کشتار شده شب ها به قصابی ها منتقل میشود تا به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قصابی نگهداری سپس به فروش برسد که این امر رویه ای نامناسب است و بایستی سریعا اصلاح گردد .
مدعی العموم در سیرجان؛ عمده ترین نواقص و معایب کشتارگاه صنعتی دام شهرداری سیرجان را غیرفعال بودن و خرابی دستگاه پیش سردکن به مدت بیش از ۹ ماه، معیوب و غیرفعال بودن برخی از دستگاه ها و تجهیزات، نداشتن کارت بهداشت و سلامت و عدم ساماندهی نیروی انسانی از جمله پرسنل، کارگران، سلاخان، قصابان و سایر افراد فعال در کشتارگاه و همچنین عدم نظارت بر ایشان ، عدم تامین کادر بهداشتی کشتارگاه و عدم ضدعفونی و سمپاشی مناسب و به موقع کشتارگاه عنوان نمود.
قدیمی متذکر شد: دادستان بعنوان مدعی العموم هرجا احساس کند که حقوق عامه در معرض تهدید و یا تضییع قرار دارد، بطور جدی ورود پیدا می کند و اجازه نمی دهد سلامت عمومی شهروندان تهدید شود و با هرگونه ترک فعل مدیران که موجب آسیب به حقوق شهروندان شود قاطعانه برخورد میکند.
انتهای پیام/
نظر شما